5x Laat de kinderen maar bij oma

Alles behalve een poffertjesvakantie!

Leestijd: < 1 min

Je bouwt het liefst een muurtje om ze heen, maar soms is het ook lekker om even zónder kinderen ertussenuit te gaan. We zetten vijf ‘adults only’ hotels van TUI Blue voor je op een rijtje.

Bye, Falésia!

Aan een van de mooiste stranden van Portugal vind je TUI BLUE Falésia, waar je dagelijks geniet van een fabelachtig uitzicht over de oranje-rode kustlijn. Op het loungedeck kun je genieten van een verkoelend drankje, zonder dat een van jullie steeds bij een ziek geworden kind moet gaan kijken dat met 40 graden koorts op bed ligt. In de wellness kom je helemaal tot rust, of je kunt je juist in het zweet werken met een van de BLUEF!T activiteiten. Het toprestaurant weet je elke dag culinair te verrassen, gegarandeerd poffertjesvrij! 
Meer info vind je hier.

TUI Blue Falesia
TUI Blue Falèsia

Kalinichta, hoor 

Op het Griekse eiland Zakynthos ben je écht even weg van alles. Het paradijselijke TUI BLUE Caravel in Tsilivi brengt je namelijk één en al ontspanning, precies waar je aan toe bent. Rust heerlijk uit in de supercomfortabele bedden, zonder dat je midden in de nacht wordt wakker gemaakt omdat ‘iemand’ in zijn bed heeft geplast. Echte zeemeermannen kiezen voor een ‘Swim up’-kamer zodat je rechtstreeks uit het zwembad je kamer binnenstapt. ’s Avonds hoor je alleen nog het zachtjes ruisen van de golven van de zee – in plaats van het gedram om nóg een slaapliedje.
Meer info vind je hier.

TUI Blue Caravel
TUI Blue Caravel

Helemaal smelten

In TUI BLUE Meltemi Blu op het Griekse eiland Santorini vind je maar liefst drie zwembaden, waar je gewoon van kunt genieten zonder dat je de hele tijd hoeft op te letten of de zwemlessen van je kleinste wel goed zijn aangeslagen. Er is altijd wel een ligbed vrij, maar als je je liever samen terugtrekt in je eigen privé-jacuzzi (elk balkon of terras heeft er een!) kan dat natuurlijk ook. Ook in Meltemi Blu zijn er ‘Swim up’-kamers, en het strand en centrum van Perissa liggen op steenworp afstand. Voor wie zichzelf écht even wil trakteren.
Meer info vind je hier.

TUI Blue Meltemi Blu
TUI Blue Meltemi Blu

Het kan me niet verde genoeg zijn

In het all-inclusive TUI BLUE Cabo Verde, gelegen op Kaapverdië, vind je mooie zwembaden, een prachtig zandstrand voor de deur en een uitgebreide spa. ’s Avonds schuif je aan bij een van de restaurants om je eens goed culinair te laten verwennen zonder dat jouw kleine de helft van z’n fruithapje in z’n haar smeert en en passant nog een beker limonade over de buurvrouw morst. Het hele hotel is kidsvrij dus je kunt in alle rust genieten, zonder een over-the-top animatieprogramma. En je raadt het al: ‘Swim up’-kamers zijn er ook.
Meer info vind je hier.

TUI Cabo Verde
TUI Cabo Verde

Een vergulde vakantie

In het centrum van Cala d’Or ligt een van Mallorca’s mooiste baaien. TUI BLUE Rocador ligt aan deze Spaanse goudkust vol prachtige baaien met uitzicht op de azuurblauwe zee. Toch nog even iets voor werk doen? Geen probleem: dankzij een uiterst comfortabele werkplek kun je productief werken en vakantie vieren tegelijk. De kamers zijn trendy, fris en ruim van opzet, en het is ook wel een keer lekker dat niemand, als je éven niet oplet, zomaar de gordijnen heeft losgemaakt. Nee, je partner en jij zitten liever zorgeloos op een terrasje echte Spaanse sangria te tanken.
Meer info vind je hier.

TUI Blue Rocador
TUI Blue Rocador

Toe aan een vakantie met z’n tweetjes? Kijk op TUI.nl/tui-blue voor de accommodaties uit dit artikel en meer.

Powered by Labrador CMS