Even voorstellen

Deze singles doen mee aan Prince Charming seizoen twee

Wie is jouw favoriet?

10 november 2021, Winq redactie, 3 minuten

24 november keert datingshow Prince Charming terug op Videoland. Dit keer gaat de 28-jarige Chris op zoek naar de liefde van z'n leven. Deze twaalf zestien mannen zullen in een Italiaans palazzo strijden om zijn hart.

Angelo (30)

Woonplaats: Hoofddorp / Beroep: Beauty consultant

Angelo is bescheiden, maar kan ook geregeld de clown uithangen. Hij houdt van dansen en is erg fan van Jennifer Lopez. Hij bewondert haar om wat ze heeft bereikt. Spaanse les vindt hij leuk om te volgen. Hij hoopt een charmante, kalme man te vinden, die mysterieus is en het liefst ook nog graag affectie toont.

 

Prince Charming Angelo
Angelo - © Jasper Suyk
Lees ook

Interview

Prince Charming Chris: “Ik moest tijdens dates óók gewoon mijn best doen”

Uit onze archieven:

Nederlandse 'adult movie'-ster Logan Moore: “Mijn vader vindt het wel stoer dat ik dit werk doe”

Interview

Prince Charming Marvin: “Ik ben een heel simpele jongen”

Sezer van Prince Charming: “De gaybar bleek heel classy”

Prince Charming-deelnemer Sezer over zijn eerste keer in een gaybar

Bobby (38)

Woonplaats: Barcelona / Beroep: Zanger, presentator en coach

Bobby is een vrije vogel die door het vuur gaat voor vrienden, voor wat hij wil én voor zijn coachingpaarden. Hij vindt het belangrijk om altijd voor een betere versie van zichzelf te gaan. Emotionele en fysieke gezondheid zijn erg belangrijk voor hem. Zijn ideale partner staat net als Bobby open voor alle avonturen die het leven te bieden heeft.

Bobby Prince Charming

Casper (26)

Woonplaats: Groningen / Beroep: Bouwkundige

Casper is een lieve jongen, maar laat dit niet altijd meteen zien. Hij is loyaal en zorgzaam voor iedereen om zich heen. Hij sport het liefst dagelijks en heeft een passie voor goed eten. Casper reist graag en is altijd in voor een spontaan feestje, tripje of avontuur met vrienden. Hij zoekt een partner met ambitie, met wie hij inhoudelijk op één lijn zit en kan reizen.

Prince Charming Casper
Casper - © Jasper Suyk

Donnavon (22)

Woonplaats: Voorburg / Beroep: Acteur en model

Donnavon is een echt podiumbeest en hij houdt ervan om in de schijnwerpers te staan. Naast zijn drukke leven als model, acteur en scenarioschrijver voor zijn film, doet Donnavon aan hiphop dansen. Hij zoekt iemand die zich kwetsbaar durft op te stellen, want in kwetsbaarheid zit echte schoonheid. 

Prince Charming Donnavon
Donnavon - © Jasper Suyk

Jakop (26)

Woonplaats: Blaricum / Beroep: Fleet manager bij autodeeldienst

Jakop is lief en zorgzaam. Hij is ondernemend, houdt van musea bezoeken, lekker toeren op de motor, nieuwe dingen ontdekken en borrelen met vrienden. Jakop zoekt een man die zichzelf durft te zijn, een goede gesprekspartner is en een flinke dosis humor heeft.

Prince Charming Jakop
Jakop - © Jasper Suyk

Jimmy (33)

Woonplaats: Haaren / Beroep: Meubelrestaurateur

Jimmy draagt het hart op de tong maar kan zich ook snel aangevallen voelen. Voor zijn werk restaureert hij meubels en als hobby gaat hij graag met de metaaldetector op stap.  Jimmy is zeer leergierig en is altijd bezig om zichzelf verder te ontwikkelen. Hij is op zoek naar een ambitieuze man die net als hij het leven met een korrel zout neemt.

Prince Charming Jimmy
Jimmy - © Jasper Suyk

Julien (27)

Woonplaats: Amsterdam / Beroep: Radio producer

Julien is een echte gangmaker, lekker op tafel dansen doet hij regelmatig. Hij houdt van muziek, speelt piano, heeft een synthesizer gekocht en zingt zelfs af en toe. In een relatie vindt hij humor het belangrijkst, omdat dit veel zegt over hoe iemand in het leven staat. Juliens levenspartner moet van een feestje houden, maar ook bezig zijn met wat er in de wereld speelt.

Prince Charming Julien
Julien - © Jasper Suyk

Lars (27)

Woonplaats: Amsterdam / Beroep: Researcher bij onderzoeksbureau en spinning instructeur

Lars is een rots voor de mensen om hem heen en hij vindt het leuk als mensen dingen doen waar ze blij van worden. Hoewel hij op zichzelf gesteld is na zeven jaar wonen en werken in het buitenland, is hij klaar voor een serieuze relatie. Hij zoekt een partner die, net als hijzelf, goed voor zichzelf zorgt en niet bang is om hem af en toe een beetje af te remmen.

Lars Prince Charming

Lesley (31)

Woonplaats: Rotterdam / Beroep: Job & life coach

Lesley is iemand met zijn eigen woordenboek; voor rare uitspraken moet je bij hem zijn. Hij is de laatste tijd veel bezig met mindset, spiritualiteit en hij mediteert veel zodat hij rustig wordt. Lesleys ideale man is een familiemens, staat open voor spiritualiteit en wat hij heel belangrijk vindt is dat er een connectie is op alle vlakken.

Prince Charming Lesley
Lesley - © Jasper Suyk

Lorenzo (28)

Woonplaats: Den Haag / Beroep: Videograaf

Bij Lorenzo staat familie bovenaan; met zijn oma van 84 belt hij dagelijks. Hij houdt van architectuur en interieur, maar zijn grootste hobby is Disney: hij heeft wel 150 Disney-ornamenten voor in de kerstboom! Lorenzo knapt af op onverzorgde mannen die veel over zichzelf praten. Hij is meerdere keren voorgelogen en vindt eerlijkheid in een relatie het belangrijkst.

Prince Charming Lorenzo
Lorenzo - © Jasper Suyk

Marcel (37)

Woonplaats: Amsterdam / Beroep: Verslavingscounselor

Marcel is een sociale man: voor zijn vrienden gaat hij door het vuur. Hij schildert hedendaagse kunst met een abstract randje schilderkunst, popart is echt zijn ding. De drag community vindt hij geweldig. Af en toe pakt hij een festival en leeft hij zich uit met glitters. Hij zoekt een charismatische man die weet waar hij staat in het leven en een duidelijk doel voor ogen heeft.

 

Prince Charming Marcel
Marcel - © Jasper Suyk

Michael Paul (29)

Woonplaats: Amsterdam / Beroep: Store manager kledingwinkel

Michael Paul is een echte doorzetter die zich niet uit het veld laat slaan. Hij is een lachebekje die voor iedereen klaar staat, maar ook de confrontatie niet uit de weg gaat als dat nodig is. In zijn vrije tijd is hij vaak in het zwembad te vinden en houdt hij regelmatig wijnproeverijen met vrienden. In een partner zijn arrogantie en betweterigheid afknappers voor Michael.

Michael Prince Charming

Olav (37)

Woonplaats: Amsterdam / Beroep: Eigenaar dierenwinkels

Olav staat altijd klaar voor vrienden, is inventief en ondernemend. Hij houdt van reizen en gaat regelmatig naar Spanje om te windsurfen. Olav valt op iemand die humor en zelfspot heeft, het leven niet te serieus neemt en jong van geest is.

Prince Charming Olav
Olav - © Jasper Suyk

Rick (34)

Woonplaats: Maastricht / Beroep: Eigenaar dans agency

Met zijn enorme baard is Rick met recht een opvallende verschijning te noemen. Hij heeft twee jaar in New York gewoond, een tijd in Los Angeles, maar is weer neergestreken in Maastricht. Familie is heel belangrijk voor hem en daar woont hij nu weer vlakbij. Zijn ideale man is iemand op wie hij kan bouwen en die zijn mannetje kan staan. Lees hier ons interview met Ricks alter ego Logan Moore.

Prince Charming Rick
Rick - © Jasper Suyk

Roy (27)

Woonplaats: Almere / Beroep: Supply chain specialist

Roy is echt een sociaal dier: hij heeft een brede sociale kring in heel Nederland. Hij leert graag nieuwe mensen kennen en helpt anderen waar nodig. Één van zijn hobby’s is één van zijn vele planten verzorgen en Roy is ook een echte zonneaanbidder. Hij vindt het erg aantrekkelijk als een man gepassioneerd is over iets en zoekt een avontuurlijk, ondernemend type.

Roy Prince Charming

Scott (26)

Woonplaats: Rotterdam / Beroep: Hotelmanager

De spontane Scott zoekt telkens een nieuw avontuur op. Van verre reizen tot in het buitenland werken en wonen; niks is hem te gek. Zijn grootste droom is om ooit samen met zijn partner een hotel te runnen aan de Portugese kust. Zijn ideale man is dus reislustig, houdt van het leven en is bovendien zelfverzekerd.

Prince Charming Scott
Scott - © Jasper Suyk

‘Prince Charming’ is vanaf woensdag 24 november wekelijks te zien bij Videoland. De 24e komt een dubbele aflevering online.

Prince Charming seizoen 2 kandidaten
De volledige cast - © Jasper Suyk

Bio's afkomstig uit persbericht Videoland.
Foto's: Videoland/Jasper Suyk

Magazine 114
Deze keer: 4 verschillende covers, met de winnaars van de Winq Diversity Awards
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 114

Deze keer: 4 verschillende covers, met de winnaars van de Winq Diversity Awards

Neem een abonnement

Geef cadeau