Daar is-ie dan, de teaser van de Sex and the City-reboot

Eerste twee afleveringen te zien op 9 december

15 november 2021, Winq redactie, 2 minuten

And Just Like That is de naam van de reboot van Sex and the City. De eerste twee afleveringen zijn te zien op 9 december. Wie niet zo lang kan wachten, kan de teaser bekijken waarin Carrie, Miranda en Charlotte als vanouds door New York City drentelen.

Sarah Jessica Parker keert terug in haar rol als Carrie Bradshaw. Cynthia Nixon is wederom te zien als Miranda Hobbes en Kristin Davis speelt Charlotte Yorke Goldenblatt. Kim Cattrall laat verstek gaan, zij is binnenkort te zien in de reboot van een andere befaamde serie, Queer as Folk.

Lees ook

Reboot Sex and the City: Carrie slaat aan het podcasten en Sara Ramírez doet mee

Hier zijn ze, de eerste beelden van de Sex and the City-revival

Cynthia Nixon over Sex and the City: “De serie was ongelooflijk wit”

Hoe zou Sex And The City eruitzien als het in 2020 had gespeeld?

Inclusief pandemie

Het nieuwe seizoen van Sex and the City heeft de naam And Just Like That gekregen. In totaal zijn er tien afleveringen opgenomen, waarvan de eerste twee te zien zijn op 9 december, op het Amerikaanse streamingplatform HBO Max. Daarna volgt elke donderdag een nieuwe aflevering.

Baanbrekende serie

De serie is geproduceerd door Michael Patrick King. In de synopsis bij de teaser staat geschreven: “Een nieuw hoofdstuk voor de baanbrekende HBO-serie Sex and the City. De serie volgt Carrie, Miranda en Charlotte in hun reis door de complexe realiteit van leven en vriendschip, die nu ze in de vijftig zijn alleen maar gecompliceerder is geworden.”

Standford

In de teaser is ook acteur Willie Garson te zien als het gay personage Stanford. Hij overleed in september dit jaar aan de gevolgen van kanker.

Waar en wanneer And Just Like That in Nederland is te zien, dat is nog niet bekend. Hier de beelden…

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 116

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau