Strictly Come Dancing: John en Johannes dansen de samba

15 november 2021, Winq redactie, 4 minuten

Elke maandag blikken we terug op de kandidaten John Whaite en Johannes Radebe, die al weken de sterren van de hemel dansen in BBC’s Strictly Come Dancing. In aflevering acht was te zien hoe ze een kleurrijke samba-act opvoerden. Hier de beelden!

John Whaite, die sinds hij in 2012 The Great British Bake Off heeft gewonnen een Bekende Brit is, weet het publiek in de studio van Strictly Come Dancing per week beter te bespelen. In het begin van hun dans in aflevering acht zweept hij de zaal op, terwijl zijn professionele danspartner op de achtergrond bezig is in een fictieve bar.

Lees ook

Hot op Instagram: Strictly Come Dancing-topper John Whaite

Hier zijn mooiste foto's

Strictly Come Dancing: John en Johannes dansen romantische rumba

Strictly Come Dancing: John en Johannes vieren Halloween als weerwolvenkoppel

Hot op Instagram: danser Johannes Radebe uit Strictly Come Dancing

Voor het eerst doet een mannenkoppel mee

Maar dan komen ze nader tot elkaar en gaan ze los in een spetterende samba-act. Er volgt zelfs een limbodans en aan het eind lijkt het erop alsof Johannes een traantje moet wegpinken.

Score

Dan de score. De jury gaf 38 punten, waarmee John en Johannes deze week als derde eindigden. Ze kregen twee negens en twee tienen voor hun wervelende optreden, dat je hieronder kunt bekijken.

Complete video

De video wordt gevolgd door een video met daarin de introductie, repetitiebeelden, het optreden en het jurycommentaar. Dit is echter geen officiële BBC-video, dus de kans bestaat dat die snel weer verdwijnt…

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 114

Deze keer: 4 verschillende covers, met de winnaars van de Winq Diversity Awards

Neem een abonnement

Geef cadeau