Het begon allemaal met het idee voor een eigen nagellakcollectie, vertelt Harry Styles. “Als ik ergens een mooie kleur bloem zag of een bijzondere kleur behang, dacht ik vaak: die kleur wil ik op mijn nagels hebben. Maar inmiddels is het veel meer dan dat.”

Afgelopen zomer deponeerde Harry Styles de merknaam Pleasing. Binnenkort wordt zijn eerste nagellakcollectie gelanceerd, met de kleuren ‘off-white’, marineblauw en bubbelgum-roze.

Okra, marshmellow en rode bosbes

Nu al is er een product te koop met de naam ‘The Pleasing Pen’. Dit is een serum dat geschikt is voor lippen en ogen en dat okra, marshmellow en rode bosbes bevat.

Op de website Pleasing.com is al het een en ander te vinden. Er is een limiet van vier producten per klant, zodat Harry Styles-fans de online shop niet massaal leegplunderen. Overigens is er op de hele site geen enkele foto van Styles zelf te vinden. Wel van modellen, van wie er hierboven twee zijn afgebeeld.

Instagram

Op de bijbehorende Instagram-pagina overigens wel: hier duikt Harry op in een foto waarop hij een stippelmaillot draagt en zwarte hakschoenen. Ook deelt hij de cover van het magazine Dazed, waarop hij te zien is in een paarse pantalon en met een opengewerkte tanktop.