Joe Exotic zit nog steeds in de gevangenis op verdenking van het beramen van een moord op Carole Baskin. Joe heeft een tuin vol katachtigen en Carole een zogeheten animal rescue service en ze zou erop uit zijn om het dierenrijk van Joe over te nemen.

Moord en doodslag

In seizoen één beschuldigt Joe Carol juist van moord en doodslag. Haar man Don is verdwenen en Joe beweert dat zij daar meer van weet. Door de afleveringen van het eerste seizoen is er nu hernieuwde aandacht ontstaan voor de verdwijning van Don.

Ontknoping

Verderop in het tweede seizoen regent het ook beschuldigingen aan het adres van andere betrokkenen, met een ontknoping die alles weer op zijn kop zet. Intussen probeerde een team rond Joe de toenmalige president Trump onder druk te zetten om Joe een presidentieel pardon te verlenen.

Trailer

Ook proberen andere hoofdrolspelers uit het eerste seizoen nu te profiteren van hun verkregen roem. Genoeg ingrediënten kortom, om vijf afleveringen mee te vullen. Hieronder de trailer van seizoen twee. Tiger King vind je hier op Netflix.