Winq ♥︎ Glenfiddich

Bekijk nu de spectaculaire campagne van Schotse whiskymaker Glenfiddich

Where next?

02 december 2021, Roel Janssen, 2 minuten

Wie had dat gedacht? Meer dan een eeuw geleden nadat William Grant zijn Glenfiddich distilleerderij opende, wordt er binnenkort een podcast én de nieuwe campagne 'Where next?' gelanceerd. En er is meer!

The best dram in the valley, dat is Glenfiddich al sinds 1887. Toen opende oervader van het drankbedrijf, William Grant, zijn Glenfiddich distilleerderij in Dufftown, Schotland. Sindsdien wordt er voor duizenden liefhebbers Scotch whisky gebrouwen. Én kwam het bedrijf als eerste met de single malt Scotch whisky. 

Where Next? is de nieuwste campagne van Glenfiddich. En dat was ook de vraag voor de mensen achter het bedrijf: wat wordt ons volgende doel, hoe kunnen we onszelf verbeteren? Ze wagen zich in ieder geval in het diepe. “Dat is precies waar de nieuwe campagne om draait. Bij Glenfiddich geloven we dat om te blijven groeien, je uit je comfort zone moet stappen en de sprong in het diepe moet wagen.”

Podcast met Ginny Ranu

Dat doen de whiskymakers op grootse wijze. Om anderen ook te inspireren uit hun comfort zone te stappen en te blijven pionieren, lanceert Glenfiddich de podcast Pioniers. Daarin gaat influencer Ginny Ranu met pioniers van deze tijd in gesprek over uitdagingen die zij ervaren tijdens het ondernemen. De podcast bestaat uit 8 afleveringen. In de eerste aflevering, beschikbaar vanaf donderdag 9 december, zijn Terry Groenen (oprichter Inbetween Models) en Daniël van der Meer (oprichter Das Mag) te gast.

Ook is er een spectaculaire campagnevideo gelanceerd:

“Met deze campagne wil Glenfiddich anderen inspireren uit hun comfort zone te stappen om tot grotere hoogtes te komen en zichzelf uit te blijven dagen met de vraag ‘Where Next?’” Je moet jezelf blijven uitdagen, is de gedachte. “Want met de juiste mindset biedt verandering kansen voor groei.” Volgend jaar wordt in Sofitel The Grand een Glenfiddich pop-up bar verwacht.

Meer info vind je op glenfiddich.com.

Magazine 115
Onze extra dikke Pride-special!
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 115

Onze extra dikke Pride-special!

Neem een abonnement

Geef cadeau