Strictly Come Dancing: John en Johannes dansen Weense wals

Leestijd: < 1 min

Het thema van Strictly Come Dancing was musicals, afgelopen weekend. John Whaite en Johannes Radebe deden een act op de muziek van Mary Poppins, waarbij bezemstelen een belangrijke rol speelden. Hier de beelden!

Deze week stonden musicals centraal in Strictly Come Dancing. De professionele dansers hadden samen een dans ingestudeerd op de muziek van Cabaret, met ‘onze’ Johannes Radebe als een van de stralende middelpunten.

Inmiddels mogen we hem wel ‘onze Johannes’ noemen, aangezien we zijn deelname samen met The Great British Bake Off-winnaar John Whaite nu al weken nauwgezet volgen.

John en Johannes dansten dit weekend een Weense wals op de muziek uit Mary Poppins, waarbij bezemstelen een prominente rol speelden. Ze kregen hiervoor vier achten van de jury, waarmee ze op een gedeelde vierde plaats eindigden. Dat lijkt nog best veel, maar slechts twee koppels scoorden één punt minder.

Het gaat er dus steeds meer om spannen, nu er nog zeven koppels over zijn. Hieronder de openingsact, gevolgd door de dans van John en Johannes. En daar weer onder een video met de voorbereidingen, het optreden en het jurycommentaar, dat wederom niet van de BBC, maar van een ander account afkomstig is en misschien zal worden verwijderd.

Powered by Labrador CMS