Aandoenlijke video: deze man is verliefd op de kerstman

When Harry Met Santa

Leestijd: < 1 min

De Noorse Harry heeft een probleem: hij is al jaren verliefd op Santa Claus. Slechts één keer per jaar wordt zijn liefde beantwoord door de kerstman, als die - heel snel - zijn cadeaus komt brengen. Maar dan verzint Santa een list om langer bij zijn geliefde te kunnen blijven. Zie hier het verhaal van When Harry Met Santa.

When Harry Met Santa is de naam van een vier minuten durende commercial van het Noorse postbedrijf Postens. Het is een aandoenlijke film die gaat over Harry, een man van ongeveer eind veertig, die ieder jaar uitkijkt naar de komst van de kerstman.

Bedroefd afscheid

Zodra het zover is, trekt Harry z’n mooiste kleren aan, zorgt hij dat hij er goed uitziet en geniet hij van het samenzijn met Santa Claus. Ieder jaar opnieuw neemt hij bedroefd afscheid omdat het moment kortstondig is: Santa heeft nog meer te doen.

Maar Santa vindt zijn aanbidder ook erg leuk, dus verzint hij een manier om langer bij Harry te blijven: hij schakelt de hulp in van het postbedrijf. En dan is er eindelijk die langverwachte zoen.

Vijftig jaar

Het filmpje eindigt met de mededeling dat het mensen in Noorwegen in 2022 precies vijftig jaar openlijk mogen houden van wie ze willen. Hieronder de ontroerende beelden.

Powered by Labrador CMS