Strictly Come Dancing: John en Johannes scoren drie tienen met Argentijnse tango

29 november 2021, Winq redactie, 6 minuten

Het is ze gelukt! John Whaite en zijn professionele danspartner Johannes Radebe scoorden afgelopen weekend de meeste punten met hun Argentijnse tango. Zie hier hoe de heren om en door elkaar heendraaiden in stemmig zwarte kostuums, in aflevering tien van Strictly Come Dancing.

Een week voor de kwartfinale hebben The Great British Bake Off-winnaar John Whaite en zijn professionele danspartner het geflikt: ze scoorden drie tienen en een negen voor hun Argentijnse tango. Hiermee behaalden ze 39 punten, hun hoogste aantal tot nu toe. Een keer eerder haalden ze zo’n hoge score, dat was voor hun paso doble. In het klassement van het totaal aantal punten gaan ze nu aan kop, met 344 punten.

Lees ook

Strictly Come Dancing: John en Johannes dansen Weense wals

Strictly Come Dancing: John en Johannes dansen de samba

Hot op Instagram: Strictly Come Dancing-topper John Whaite

Hier zijn mooiste foto's

Hot op Instagram: danser Johannes Radebe uit Strictly Come Dancing

Voor het eerst doet een mannenkoppel mee

Er zijn nu nog vijf stellen over. John en Johannes hebben de meeste concurrentie te duchten van AJ Odudu en Kai Widdrington, die met 341 punten volgen in het klassement.

Argentijnse tango

Door naar de dans van deze week. John en Johannes vermaakten het publiek en de jury met een Argentijnse tango, waarbij het opviel dat John degene was die Johannes de lucht in tilde. Meestal is het de profdanser die het lastige werk mag opknappen, maar inmiddels is John zo geroutineerd dat hem dit makkelijk afgaat.

Hieronder eerst de gezamenlijke groepsdans van de professionals (met deze keer een futuristisch thema, gevolgd door het optreden van J&J. En daaronder weer de video met de introductie, de dans en het jurycommentaar.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 117

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau