Bekijk de trailer van Horror, Sex and Hair Curlers

Françoise betrapt haar man met een mysterieuze jongen

Leestijd: < 1 min

Nu te zien op het streamingplatform GagaOOLala: Horror, Sex and Hair Curlers, een korte Franse film uit 2017 waarin Françoise haar man Robert bespioneert en hem betrapt met een mysterieuze, knappe jongeman. Bekijk hier de trailer.

GagaOOLala is een Aziatisch streamingplatform met bijna dagelijks nieuwe titels. Veel daarvan komen uit landen als Indonesië en Thailand, maar er zijn ook (korte) films en series te zien uit bijvoorbeeld Europa.

Horreur, Sexe et Bigoudis

Een nieuwe toevoeging is de korte Franse film Horreur, Sexe et Bigoudis, of zoals hij bij GagaOoLala is genoemd: Horror, Sex and Hair Curlers. Deze film gaat over de kapster Françoise, die er met een vriendin op uit trekt om haar man Robert te bespioneren.

Ze vermoedt namelijk dat Robert vreemdgaat, maar tot haar grote verrassing is dat niet met een vrouw. Ze ziet hoe haar man een gay seksclub betreedt en daar een ontmoeting heeft met een mysterieuze, knappe jongeman. Hoe loopt dit af?

Vip-account

Bekijk hieronder de trailer. Wil je de hele film zien? Voor 6,99 dollar per maand maak je een vip-account aan op GagaOOLala, waarna je onbeperkt gebruikt kunt maken van het complete aanbod. Hier de link naar Horror, Sex and Hair Curlers.

Powered by Labrador CMS