Op de Ierse toer

Irish coffee? Welnee! Voeg een flinke scheut Bailey’s toe aan een glas warme Chocomel (slagroom optional), en genieten maar. Werkt trouwens ook prima met koude Chocomel.

Tropisch tintje

Dat de smaak van chocola en kokosnoot goed samengaan, was al langer duidelijk. Met een scheut Malibu in je koude Chocomel waan je je heel even op een tropisch eiland.

Dat kan hipper!

Caramel/zeezout: die hippe smaakcombi is inmiddels niet meer weg te denken uit het culinaire aanbod. Spuit een grote toef slagroom op een kop warme Chocomel, doe er wat karamelsaus bij en strooi er nog wat korrels zeezout overheen. Genieten maar!

De vertrouwde klassieker

Hoeft al die hippe opsmuk van jou niet zo nodig, en snak je meer naar een klassieker waar men al jaren van geniet? Schenk dan een scheutje bruine rum door je warme Chocomel. Met wat kleine marshmallows maak je deze klassieker extra feestelijk.

Maar er is meer…

Heb je een drankje gevonden dat je lekker vindt? Wedden dat ‘ie ook lekker is door een glas warme Chocomel? Denk aan Kahlua, of een Russische variant met een klein scheutje wodka en een iets groter scheutje amaratto.

Blijf je tijdens een feestelijke borrel met je collega’s of een smakelijk diner met je (schoon)familie graag op je qui-vive, en laat je de alcohol liever even staan? Snappen we helemaal! Een snufje kaneel tilt je glas warme Chocomel al naar een hoger niveau – voor zover dat nodig was!

Geen 18, geen alcohol