Leuk, dit: hetzelfde interview met Billy Eilish, ieder jaar opnieuw

Bekijk hier de video

Leestijd: < 1 min

Voor de vijfde keer beantwoordt Billy Eilish dezelfde vragen in een video van Vanity Fair. In 2017 deed ze dit voor het eerst en nu, in 2021 voor de vijfde keer. Mooi om te zien hoe iemand verandert, maar toch zichzelf is gebleven.

Een van de vragen in het begin van het interview gaat over het aantal volgers die Billie Eilish heeft op Instagram. In 2017 waren dat er 257.000, waarna het aantal rap omhoog ging. In 2021 zijn het er 94,1 miljoen…

Identiteitscrisis

De zangeres geeft niet alleen antwoord op dezelfde vragen, maar blikt ook terug op wat ze heeft gezegd in eerdere edities. “Jeetje, dat meisje zat middenin een identiteitscrisis. Oh my Gosh!” Vorig jaar durfde nauwelijks nog de straat op of naar een park te gaan, maar nu doet ze het gewoon.

Tot voor kort wilde ze alleen gezien worden als ze leek op de Billie Eilish die de mensen kennen van haar video’s en optredens. Nu doet ze daar niet meer moeilijk over, ook omdat ze minder opvalt sinds ze haar groene haar blond heeft geverfd.

Wijsheden

Ze heeft geleerd van alles te genieten wat haar overkomt, en geeft haar jongere zelf advies: laat het gewoon gebeuren, sturen kun je het toch niet. En zo heeft ze meer wijsheden voor zichzelf in petto, en daardoor ook voor de kijkers.

Het levert een intiem kijkje op in de gedachtenwereld van de zangeres. Hier de beelden…

Powered by Labrador CMS