Strictly Come Dancing: John en Johannes dansen de salsa

Het gaat erom spannen, nog twee weken tot de finale

Leestijd: < 1 min

En weer zijn ze een ronde verder, John Whaite en zijn professionele danspartner Johannes Radebe. Ze hadden het niet makkelijk in Strictly Come Dancing deze week, en eindigden een stuk lager dan we van ze gewend zijn. Maar toch vlogen de vonken er weer af bij hun salsa.

Het negentiende seizoen van Strictly Come Dancing nadert de finale. Afgelopen weekend waren er nog vijf koppels over, waarvan er wederom een moest afvallen. The Great British  Bake Off-winnaar John Whaite danste met zijn partner Johannes Radebe een riskante salsa, met een paar lifts die maar nét goed gingen.

Voor hun optreden kregen ze 32 punten van de jury: een zeven, twee achten en een negen. Een lagere score dan we van de heren gewend zijn. Het gaat er nu dus echt om spannen.

Hieronder zie je de gebruikelijke drie video’s. Eerst de gezamenlijke dans van alle professionele dansers, deze week op een medley van een aantal Janet Jackson-hits. Vervolgens de salsa van John en Johannes en daarna het complete segment met een terugblik op vorige week, de repetitie, de dans en het jurycommentaar.

Nog twee weken te gaan, spannend!

Powered by Labrador CMS