UITVERKOCHT

Verwen jezelf met de Winq Winterbox

Winq-abonnees betalen 70 in plaats van 80 euro!

Leestijd: < 1 min

Met deze bomvolle winterbox ter waarde van 375 euro hang jij deze grauwe winter zelf de slingers op. Verwen jezelf of een ander en bestel ’m snel!

Helaas, de box is inmiddels uitverkocht.

Door vertraging bij PostNL wegens de Kerstdrukte, is de nieuwste editie van Winq niet op tijd bij onze abonnees geleverd. Wij betreuren dit zeer, maar hebben hier helaas geen invloed op. De Winq Winterbox die in deze editie wordt aangeprijsd, is helaas alweer uitverkocht. Wij hebben onze abonnees per e-mail op de hoogte gebracht van deze box; daardoor zijn meer dan 90% van de boxen bij onze abonnees terechtgekomen.

Dit zat er in de box:

Fresh 'n Rebel
Fresh 'n Rebel

Fresh 'n Rebel Twins 1 draadloze oordopjes  
Met deze betrouwbare True Wireless oordopjes geniet je 24 uur lang van de nieuwste plaat van Kylie Minogue. Je ontvangt de Twins 1 in de kleur Dusky Blue. 

Clarins
Clarins

ClarinsMen Energizing Gel (50 ml) 
Deze frisse toning gel van Clarins geeft de huid een welverdiende energieboost. Verkwikkende ingrediënten als rode ginseng – een vaste waarde in de traditionele Aziatische geneeskunde – stimuleren de energieproductie van de huid. Je huid is direct na het aanbrengen gehydrateerd en voelt energiek aan.

Babor Hydra Plus
Babor Hydra Plus

BABOR Hydra Plus Ampullen
Breek de BABOR Hydra Plus Ampul open en breng deze aan op gezicht en hals. De huid wordt op intensieve wijze gehydrateerd, zodat droogterimpeltjes kunnen worden verminderd. Gebruik de Hydra Plus Ampullen voor een stralende en gehydrateerde huid.

Hendrick's Gin
Hendrick's Gin

Hendrick’s Gin (35cl) + pourer + boekje 
Maak deze dagen onvergetelijk met Hendrick’s Gin. In de Winterbox van Winq ontvang je naast een fles gin ook een pourer én boekje met cocktailrecepten. Let op: het is mogelijk dat je een andere pourer uit het grote dierenrijk ontvangt dan hier afgebeeld. 

Bangle
Bangle

Gold look bangle van Kapten & Son
Met de gouden bangle van Kapten & Son weet je zeker dat je opvalt tijdens een borrel in het nieuwe jaar. 

Beauty Pillow
Beauty Pillow

Beauty Pillow kussensloop
Slaap als een roos met een kussensloop van Beauty Pillow. Het slaapt heerlijk verkoelend en het haar wordt minder snel vet en blijft in model. 

Bruno Banani
Bruno Banani

Bruno Banani Magic Man eau de toilette (50 ml) 
Deze elegante & mannelijke bestseller uit het bruno banani-assortiment is een sensuele, aromatische geur die onlangs, net als de andere bruno banani-geuren, voorzien is van nieuwe modernere verpakking.

Moët & Chandon Winterbox
Moët & Chandon Winterbox

Moët & Chandon (200 ml)
Er is altijd een reden voor champagne. Of het nu voor de feestdagen is, een speciaal diner of omdat je er gewoon enorm veel zin in hebt. Ook als je alleen bent. Perfect formaat voor die momenten is de 'Mini Moët' van Moët & Chandon.

De Kuyper Cassis
De Kuyper Cassis

De Kuyper Crème de Cassis (500 ml) 
Geserveerd in een feestelijk champagne glas creëert de fruitige De Kuyper Kir Royal, met zijn typische donkerrode kleur, een knusse kerstsfeer. De Kir Royal is zeer makkelijk te maken en vergt weinig voorbereiding: schenk 20ml De Kuyper Crème de Cassis in een champagneglas en top af met champagne of prosecco. Het perfecte welkomstdrankje voor kerst en oudjaarsavonds.

WeDo Winterbox
WeDo Winterbox

weDo/ Moisture & Shine No Plastic Shampoo Bar
Met de producten van het nieuwe merk weDo/ weet je zeker dat je goed bezig bent. Het merk is namelijk volledig eco-ethisch. In de Winq Winterbox ontvang je de shampoo bar voor normaal haar met verzachtende en hydraterende ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Zonder sulfaten en parabenen.

The Gift Label
The Gift Label

The Gift Label handzeep kumquat & bourbon vanilla (500 ml)
Onze handen hebben nooit een dag vrij, dus behandel ze met liefde. De handzeep van The Gift Label is vegan en ruikt naar kumquat en bourbon vanille. De flessen zijn daarnaast gemaakt van 100% gerecycled plastic en vol leuke etiketten. 

Winq 112
Winq 112

De nieuwste Winq 
Natuurlijk mag onze nieuwste editie niet ontbreken! Daarop prijkt queer theatertalent Char Li Chung, Florian Myjer, Gavin-Viano en Thor Braun. 

Cinemember winterbox
Cinemember winterbox

CineMember maandabonnement
Met streamingdienst CineMember krijg je toegang tot meer dan 950 kwaliteitsfilms, waaronder maar liefst 73 queer films. Denk aan het romantische God’s Own Country, het energieke 120 BPM en Été 85. Wekelijks komen er nieuwe films bij.

Happy socks
Happy socks

Happy Socks Pride
Speciaal voor de queer community heeft Happy Socks en regenboogsok op de markt gebracht. 

Rituals
Rituals

Rituals Serendipity Three-Phase Shower Oil (200 ml)
Tijd voor een portie me-time met dit product uit de limited Serendipity collectie van Rituals. Deze exclusieve geur is fris, verrijkt met zachte bloemen en een houtachtig akkoord.

Molton Brown
Molton Brown

Molton Brown Neon Amber Bath & Shower Gel (100 ml)
Neon Amber is de nieuwste geur van Molton Brown. Met de Neon Amber Bath & Shower Gel ruik je naar een mix van mandarijn, roze peper en viooltjesblad, en weet je zeker dat je niet te weerstaan bent. 

Salt of the Earth
Salt of the Earth

Salt of the Earth deoroller (75 ml)
De deoroller van Salt of the Earth is 100% natuurlijk en samengesteld op basis van minerale zouten, magnesium en Aloë Vera. Daarnaast laat het geen witte strepen achter, wel zo fijn. 

Batiste droogshampoo
Batiste droogshampoo

Batiste Love is Love droogshampoo (200 ml)
Een regenboogfeest op je hoofd met Batiste. In de Winq Winterbox vind je namelijk de Love is Love droogshampoo, speciaal ontworpen voor Pride. 

Katja winterbox
Katja winterbox

Katja Regenboog Geluk winegums (275g)
Je staat aan de kleurrijke kant van het leven met Katja Regenboog Geluk. 

Winq Winterbox
Winq Winterbox

Geen 18, geen alcohol.

Alle producten worden goed verpakt en zitten in een zwarte box.

Powered by Labrador CMS