Winq ♥︎ Disaronno Velvet

Fluweel voor de keel

Disaronno Velvet: de verrukkelijk romige versie van Disaronno Originale

14 december 2021, Winq redactie, 1 minuut

Disaronno Velvet, de verrukkelijk romige versie van Disaronno Originale, werd vorig jaar gelanceerd en bleek een succes. Logisch, want de zachte en zoete smaak die je al kende van Disaronno wordt in de Velvet-variant verrijkt met romige, fluwelen lagen melk.

Je drinkt ’m puur, on the rocks óf als hoofdingrediënt van een heerlijke White Russian of Espresso Martini. Disaronno Velvet leent zich perfect voor een heerlijke afsluiter van je diner, of voor een verwenmomentje op de bank. Om het éxtra feestelijk te maken is er nu een fraaie giftpack met bijpassende glazen.

Hieronder vind je drie heerlijke recepten:

Velvet White Russian

Zeg je White Russian, dan zeg je ‘The Dude’. Als je de cultfilm The Big Lebowski hebt gezien dan is je ongetwijfeld opgevallen dat The Dude zijn ochtendritueel bestond uit het roeren in zijn White Russian.

De White Russian is een vrij simpele een cocktail op basis van koffielikeur, room en vodka. Wij geven er met onze Velvet variant een overheerlijke twist aan! Pak dat boek, zet je favoriete serie aan, zak lekker weg in je favoriete stoel en genieten maar.

Hoe maak je ‘m?

Schenk 25ml Disaronno Velvet, een espresso en 45ml Tito’s Vodka uit in een glas gevuld met ijs. Voeg voor een mooi gelaagd effect de Disaronno Velvet als laatste toe om een mooie witte wolk te creëren in je glas.

Velvet on the rocks

Met een unieke witte look laat deze fluweelzachte likeur je verlangen naar meer. Perfect voor liefhebbers van cream likeuren met een intens aroma. Heerlijk als afsluiter van je diner, of als verwen momentje op de bank.

Hoe serveer je ‘m?
Ontdek de likeur puur en serveer over ijs.

Disaronno Velvet on the rocks
Disaronno Velvet on the rocks

Velvet White Espresso Martini

Ben je opzoek naar een feestelijke cocktail knaller? Dan is deze heerlijke variant op de espresso martini jouw perfecte match. Disaronno Velvet geeft deze klassieke cocktail een heerlijke fluweelzachte twist.

Hoe maak je ‘m?
In deze cocktail zitten 50 ml Disaronno Velvet, 25 ml Tia Maria, 25 ml Tito’s Handmade Vodka. Shake alle ingrediënten in een shaker gevuld met ijs, strain in een martiniglas en garneer met wat chocoladeschaafsel.

Disaronno Velvet espresso martini
Disaronno Velvet espresso martini
Magazine 114
Deze keer: vier verschillende covers, met de winnaars van de Winq Diversity Awar
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 114

Deze keer: vier verschillende covers, met de winnaars van de Winq Diversity Awar

Neem een abonnement

Geef cadeau