Hot op Instagram: acteur Henry Cavill uit The Witcher

Leestijd: < 1 min

Deze week gaat het tweede seizoen van The Witcher in première op Netflix. Acteur Henry Cavill is de held om wie het draait in deze fantasy-serie. We namen alvast een kijkje op zijn Instagram-account om te zien hoe hij er ook alweer uitziet zonder die grijze lange manen. Dit zijn z’n mooiste foto’s.

Geralt van Rivia is een gemuteerde monsterjager die zich laat inhuren. Hij is op weg naar een bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak nog slechts zijn dan beesten. Dat is de premisse van The Witcher, waarvan het tweede seizoen vrijdag 17 december in première gaat op Netflix.

Superheld

Henry Cavill is nauwelijks herkenbaar als de lang- en grijsgelokte Geralt van Rivia. De 38-jarige acteur heeft er al heel wat rollen opzitten als superheld, waaronder die van Superman in drie films. Binnenkort is hij bovendien te zien als Sherlock Holmes in de film Enola Holmes 2, met een rol in de film Highlander en in de spionnenfilm Argylle.

Overigens won Cavill in 2017 een Golden Raspberry Award als ‘slechtste filmkoppel’, samen met Ben Affleck voor hun rollen in Batman v Superman: Dawn of Justice. Daar staat tegenover dat hij momenteel genomineerd is voor een Saturn Award voor zijn rol in het eerste seizoen van The Witcher.

Seizoen twee

17 december is Cavill weer te zien in het tweede seizoen. En dit zijn de mooiste foto’s van zijn Instagram-account.

Powered by Labrador CMS