Martijn Around the World is een platform voor de reisverslagen van Martijn Kolkman, die je vooral kent als DJ bij Radio 10, waar hij elk weeken van 10:00 – 13:00 uur te horen is. Daarnaast reist hij dus de wereld rond, waarna hij verslag doet van zijn city trips. Zijn video’s zijn inmiddels meer dan 3,3 miljoen keer bekeken.

Gay Travel Guides

Martijn produceert ook regelmatig Gay Travel Guides, met daarin aandacht voor bijvoorbeeld het gay nachtleven van toeristische bestemmingen. De nieuwste aanwinst op dit gebied zijn de gay reistips voor Sitges, een van de populairste strandbestemmingen onder gays in Spanje, vlak onder Barcelona.

Zeventien stranden

In Sitges ontmoet Martijn Richard, een Nederlander die al drieëneenhalf jaar in de badplaats woont. Hij vertelt over de zeventien stranden die Sitges kent, waarvan er drie specifiek zijn gericht op gays. Ook deelt hij enkele uitgaanstips.

De video vind je hieronder, direct gevolgd door een bonusvideo met Martijns tips voor Parijs, die pas volgende week officieel in première gaat.