Video: Janet Jackson bespreekt al haar iconische looks

Komt Nipplegate ook aan bod?

Leestijd: < 1 min

Beautymagazine Allure heeft een leuke video gemaakt waarin Janet Jackson haar meest iconische looks bespreekt. Van haar militaire outfit in de ‘Rythm Nation’-video tot de tribale tenues in ‘Together Again’, ze komen allemaal voorbij. Maar komt Nipplegate ook aan bod?

Allure heeft een videoserie die heel erg doet denken aan die van modemagazine Vogue, waarin sterren hun meest iconische looks bespreken. Eerder deelden we al video’s uit die serie met Cher, Kylie Minogue en Lady Gaga.

Janet Jackson is nu te zien in een soortgelijke video voor beautymagazine Allure. Gekleed in een hoodie en met een opgeschoren kapsel bespreekt ze al haar baanbrekende looks. Ze vertelt waar ze haar inspiratie vandaan haalde voor de militaire outfits in de ‘Rythm Nation’-video, ze blikt terug op de futuristische video voor ‘Scream’, het duet met broer Michael en ook de bizar lange wimpers uit de ‘What’s It Gonna Be’-video met Busta Rhymes komen voorbij.

Ook onthult Janet dat haar outfit voor die video bestond uit een hele set cockrings. Helaas slaan ze haar meest iconische look, of in ieder geval de meest besproken outfit over, namelijk de wardrobe malfunction tijdens de Superbowl-pauze die leidde tot Nipplegate. Maar er valt genoeg te beleven, zoals je kunt zien in de onderstaande video.

Powered by Labrador CMS