Gays op leeftijd over Grindr-tags: “Jij hebt echt veel vreemde mensen ontmoet”

Leestijd: < 1 min

Bill, Jessay, Robert en Mick noemen zich al jaren de Old Gays. Voor Grindr nemen ze een videoserie op, die af en toe ook over de hookup-app zelf gaat. Deze keer nemen ze Grindr-tags onder de loep. Samen bespreken ze termen als ‘anon’ of ‘cuddling’. De reactie van Mick op die laatste: “Saaaaaaaai.”

De andere drie heren vinden knuffelen met Grindr-dates juist wél fijn. Maar Mick zegt: “Dan heb je net ruige seks gehad en dan moet je knuffelen. Nee hoor.” Vervolgens verschijnt de tag ‘dirty’ in beeld. En allemaal wijzen ze weer naar Mick. Robert: “Daar weet jij alles van!” Mick, daarop: “Alleen tijdens telefoonseks. En het werkt ook bij anonieme seks.”

Over de tag ‘feet’ heeft Mick ook een verhaal: “Ooit kende ik iemand die pakte mijn sok en wreef die over zijn gezicht.” Robert: “Jij hebt echt veel vreemde mensen ontmoet.” Mick: “Het komt vaker voor dan je denkt, hoor!”

Bij de tag ‘furries’ roepen ze allemaal: “O, harige mensen.” Maar dat blijkt te gaan over het gebruik van pluche beesten of furry outfits tijdens de seks. Mick: “En dan vinden jullie mij kinky…”

En zo spelen ze elkaar de bal keer op keer toe. Het levert vermakelijke beelden op, zoals je kunt zien in de video hieronder.

Powered by Labrador CMS