Winq ♥︎ hannah BeYOUty serum

Getest door Winq-lezers: hannah BeYOUty Serum

21 december 2021, Winq redactie, 2 minuten

Met BeYOUty serum, het nieuwste product van huidverbeteringsmerk hannah, verminder én voorkom je huidirritaties en onzuiverheden. Het Winq testpanel probeerde het serum zelf. “Mijn gezicht voelt zacht aan en ziet er egaal uit.”

Onzuiverheden, een gevoelige huid met roodheid, huid-irritaties na het scheren, pigmentvlekjes of hevige maskne [huidirritatie ten gevolge van een mondmasker – red.]: het BeYOUty Serum van huidverbeteringsmerk hannah belooft al deze onzuiverheden en irritaties te verminderen en voorkomen. Het unieke serum zou zorgen voor een egaal en vlekkeloos resultaat bij iedere huidtint, maar doet het hannah BeYOUty Serum wat het belooft? Het Winq testpanel nam de proef op de som.

Zacht & glad

De helft van de testers vindt al na twee weken dat de huid na gebruik van het serum minder irritaties en onzuiverheden vertoont, en meer dan de helft vindt dat hun huid zachter en gezonder aanvoelt na gebruik. “Het resultaat is goed”, merkt een van de testers op. “Ik merk dat mijn huid rustiger en egaler is.” Een andere tester schrijft dat z’n huid er erg van is opgeknapt. ”Ik vind het heerlijk om het voordat ik ga slapen aan te brengen, zodat het goed kan inwerken.” Nog een tester schrijft dat het serum de huid “lekker zacht” maakt. “Het wordt snel opgenomen en geeft een megaglad gevoel.”

hannah BeYOUty Serum

Goed & geurloos

Bij het ontvangen van het product reageert 90 procent positief tot zeer positief, de verpakking wordt omschreven als ‘stijlvol en premium’ en 70 procent vindt de look & feel van het product van hoge tot zeer hoge kwaliteit. Sommige testers moeten even wennen aan een serum zonder parfum: “Het doet me denken aan rook.” Uiteindelijk ervaart 60 procent van het testpanel de geur als ‘neutraal’. 90 procent van het testpanel vindt het serum aangenaam tot zeer aangenaam aanvoelen op de huid. Het BeYOUty Serum wordt omschreven als “erg gebruiksvriendelijk”.

Vakantiegloed

De mannen met baard uit het testpanel zijn het er unaniem over eens dat het hannah BeYOUty Serum ook goed te gebruiken is door mensen met een baard. 80 procent zou het Serum aanbevelen aan een vriend of collega. “Het is een heerlijk product dat ik iedereen kan aanraden”, schreef een enthousiaste gebruiker. Een ander tester krijgt zelfs complimenten van zijn omgeving na gebruik: “Ik kreeg de vraag of ik op vakantie was geweest, zo fijn!” 

De adviesprijs is 65 euro en de helft van de testers zou het hannah BeYOUty Serum voor deze prijs zelf aanschaffen. Het serum scoort gemiddeld een 8. Meer info vind je op hannah.nl.

Magazine 119
De nieuwste editie van Winq is uit!
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 119

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau