Emily in Paris draait om een jonge Amerikaanse expatvrouw die in het eerste seizoen naar Parijs vertrok om zich te vestigen in de wereld van de P.R.. De serie is één grote reclamespot, of P.R.-special zo je wilt – voor de Lichtstad, geen cliché wordt geschuwd. Al snel loopt Emily rond als een Amélie in de overdrive, inclusief alpinopet en fleurige flodderjurkjes, en zodra het donker wordt zijn overal de lichtjes van de Eiffeltoren te zien terwijl ze wijn (vast Beaujolais primeur) of champagne (ongetwijfeld Dom Perignon) drinkt op een dakterras met smeedijzeren hekken. Er steekt nog net geen baguette uit haar Chanel-handtas.

Wie is Lucien Laviscount?

Desondanks is het best een aardige serie, of juist dankzij die mooie Parijzige plaatjes. Nieuw in de cast is acteur Lucien Laviscount, die de rol speelt van een zekere Alfie. Veel is nog niet bekend over zijn personage, zelf weten we ook niets over Alfie omdat we alleen de foto’s uit het Netflix Media Center hebben gezien en nog geen afleveringen.

Laviscount is op 9 juni 1992 geboren in Ribble Valley, Lancashire in Engeland. Hij speelde in de Britse soap Coronation Street en series als Waterloo Road en Snatch. Zijn eerste hoofdrol had hij te pakken in Supernatural: Bloodlines, een spin-off van de Amerikaanse serie Supernatural.

Fitnessbink

De acteur brengt veel tijd door in de sportschool, waarvan het resultaat te zien is op zijn Instagram-account. Hier de mooiste foto’s van Laviscount. En hier vind je Emily in Paris op Netflix.