De Red Hot Calendar 2022 is uit!

Bekijk hier video's en de eerste foto's

Leestijd: < 1 min

Zoals ieder jaar verschijnt de welbekende Red Hot Calendar, vol foto’s met roodharige mannen. Bekijk hier een paar leuke introvideo's en alvast de eerste foto’s. Bestellen kan vanaf nu, ze bezorgen ook in Nederland.

2022 is het jaar van de Super Gingers, zoals de kalender voor de komende twaalf maanden is genoemd. Het is een terugblik geworden op de jaren negentig, met de opkomst van de supermodellen, de gloriejaren van MTV en Calvin Klein.

Witte tanktops

Dat is terug te zien op de foto’s van de Red Hot Calendar 2022, waarop de roodharige modellen te zien zijn in ruimvallende jeans en witte tanktops en op dito Nikes.

Er is ook nog een tweede kalender gemaakt met de naam Red Hot Motel, met full frontal groepsfoto’s en een uitneembare poster.

Foto's en video's

Hieronder zie je de eerste foto’s van de Super Gingers-kalender, met voorafgaand een teaser van bijna drie minuten, de kickstarter teaser van de Super Gingers Calendar en twee video’s van de Red Hot Motel Calendar. Bestellen van de kalenders doe je door op de namen van de twee kalenders te klikken.

Red Hot Gingers
Red Hot Gingers
Red Hot Gingers
Red Hot Gingers
Red Hot Gingers
Red Hot Gingers

Powered by Labrador CMS