Kijktip: Bromance, de Thaise versie van Prince Charming

Bekijk de eerste aflevering gratis

Leestijd: < 1 min

In Nederland ging onlangs het tweede seizoen van Prince Charming van start. Op het online streamingplatform GagaOOLaLa is een soortgelijke serie te zien, maar dan nét even anders. In Bromance heet de protagonist geen prins, maar ‘Dream Guy’ en hij kan kiezen uit zestien single mannen. Aflevering één is nu gratis te bekijken.

Het concept van Bromance verschilt niet zoveel van Prince Charming. De Thaise variant is opgenomen op en rond een luxe villacomplex waar al in de eerste minuut al heerlijk wordt gezwommen.

Ook stromen hier de tranen wat sneller dan in de Nederlandse datingshow, zoals te zien is in de eerste aflevering die gratis is te streamen via het online platform GaGaOOLaLa (inderdaad, een verwijzing naar de bekende Lady Gaga-hit ‘Bad Romance’).

Op GaGaOOLaLa vind je doorgaans series en (korte) films met een lhbtq-thema, die veelal gemaakt zijn in Aziatische landen. Volgens het streamingplatform is dit Bromance eerste reality-datingshow die ze nu uitzenden.

Afijn, Bromance dus. In de eerste aflevering is te zien hoe de onderlinge competitie losbarst onder de zestien kandidaten, in hun strijd om hun Dream Guy.

En die aflevering is hier te zien.

Powered by Labrador CMS