ANNE+ wereldwijd op Netflix te zien vanaf 11 februari

Leestijd: < 1 min

Wordt de Nederlandse film ANNE+ een wereldhit? Dat zou zomaar kunnen, want vanaf 11 februari is dit vervolg op de succesvolle serie exclusief te zien op Netflix. Bekijk hier alvast de officiële trailer.

Vanaf 11 februari geeft Netflix de Nederlandse film ANNE+ een wereldpodium. De film is een vervolg op de succesvolle serie en vertelt het verhaal van Anne (Hanna van Vliet), een lesbische twintiger in Amsterdam die zich op herkenbare wijze door grote levensvragen en liefdesperikelen worstelt. 

In de film is te zien dat Anne onder druk staat om haar roman af te maken en voor haar relatie naar Montréal verhuist. Maar de grote vraag bij Anne blijft altijd: wat wil ze bereiken in het leven?

Lovende kritieken

De serie ANNE+ kreeg zowel binnen Nederland als in het buitenland lovende kritieken door onder meer de verfrissende stijl en queer representatie. Met de komst van de film naar Netflix krijgt het Nederlandse coming-of-age-verhaal de aandacht van een wereldwijd publiek.

De cast bestaat onder meer uit Hanna van Vliet, Jouman Fattal, Thorn de Vries, Jade Olieberg, Eline van Gils, Jesse Mensah, Huib Cluistra, Ayla Çekin Satijn, Amy van der Weerden, Anne-Chris Schulting, Hein van der Heijden, Jacqueline Blom, Romana Vrede, Georgina Verbaan, Anna Drijver en Hadewych Minis. 

Intitiatief

ANNE+ is een initiatief van Maud Wiemeijer (scenario), Valerie Bisscheroux (regie) en Hanna van Vliet. De film ANNE+ is geproduceerd door Rachel van Bommel en Suzan de Swaan van Millstreet Films, in coproductie met Netflix en BNNVARA.

ANNE+ is vanaf 11 februari te zien op Netflix. Bekijk hier alvast de officiële trailer.

Powered by Labrador CMS