Video: BBC-kijkers vonden tv-special Olly Alexander ‘te sexy’

Bekijk de show en oordeel zelf...

Leestijd: < 1 min

Zelf moet hij er hartelijk om lachen, maar 179 kijkers hebben een klacht ingediend over de tv-special van Olly Alexander omdat de zanger ‘te sexy’ zou zijn. Hij heeft beloofd er de volgende keer een schepje bovenop te doen. De special, met gasten als Kylie Minogue, Pet Shop Boys en een groot aantal dragqueens, is nu te zien op YouTube, dus oordeel zelf…

Years & Years-zanger Olly Alexander luidde op de BBC het nieuwe jaar in met een muziekspecial van dik zeventig minuten. Hij zong zijn grootste hits en had verschillende gasten uitgenodigd, onder wie Kylie Minogue en Pet Shop Boys. Ook waren er dragqueens te zien.

Doorschijnende kleding

Op een gegeven moment had Alexander zich verkleed in een lange rok met daarop een doorschijnende top. Best keurig, maar het leidde ertoe dat 179 kijkers een klacht hebben ingediend bij de BBC omdat ze te zanger ‘te sexy’ vonden.

Op Twitter liet Alexander weten dat hij de volgende keer mikt op minstens tweehonderd klachten. De BBC reageerde serieuzer. “Het evenement is een show op de late avond en bedoeld voor iedereen. Wij hopen dat de meerderheid van de kijkers heeft genoten van de show en dat de toon van het evenement heeft voldaan aan de verwachtingen van het algemene publiek.”

Bekijk hier het volledige concert om te zien hoe sexy Olly Alexander erbij liep.

Powered by Labrador CMS