Video: kun je aan iemand zien hoe kinky hij is?

Bekijk een aflevering van First Impressions

Leestijd: < 1 min

First Impressions is de naam van een Brits datingprogramma met een twist. Twee mensen zien elkaar voor het eerst en moeten vervolgens raden hoe iemand is, zonder ook maar iets van de ander te weten. Maak kennis met Josh en Gideon, die hun eerste indrukken over de ander met elkaar delen. “Jij zoent zeker op een eerste date, zeker met een glaasje op.”

Het concept van First Impressions is simpel maar doeltreffend: aan de hand van vragen of stellingen die op een scherm worden geprojecteerd, leren twee mensen elkaar kennen. Een soort First Dates dus, maar dan zonder oeverloos gebabbel. 

Josh en Gideon

Het programma bestaat sinds 2017 en het nieuwe seizoen ging eerder deze maand van start. In de eerste aflevering leren Josh en Gideon elkaar kennen. Ze moeten van elkaar raden op wat voor type mannens ze vallen, of ze van zichzelf vinden dat ze goed kunnen zoenen, of ze zichzelf knap vinden (“Na een paar prosecco’s? Jawel”).

En wie kust er tijdens een eerste date? En wanneer zijn ze hun maagdelijkheid verloren? Maar ook nóg intiemere vragen als: met hoeveel mannen ben je naar bed geweest? En heb je het weleens met een vrouw gedaan?

Geen blad voor de mond

Josh en Gideon geven overal eerlijk antwoord op, zonder een blad voor de mond te nemen. Het zou leuk zijn als hier ook een Nederlandse variant van komt, dus hopelijk lezen ze mee bij BNNVara.

Powered by Labrador CMS