Maak kennis met ‘Carrie Dragshaw’, de queen die alle outfits van Sarah Jessica Parker imiteert

Leestijd: < 1 min

Sarah Jessica Parker imponeerde als Carrie Bradshaw in Sex and the City en nu in And Just Like That met haar indrukwekkend hippe garderobe. Dan Clay imiteert haar outfits en looks als dragqueen, onder de naam Carrie Dragshaw. Hier een kennismaking, en de mooiste foto’s.

Dan Clay is dol op Sex and the City en dan met name op het personage van Sarah Jessica Parker, Carrie Bradshaw. In 2016 verkleedde hij zich voor het eerst als Carrie voor Halloween. Niet lang daarna opende hij een Instagram-account waarop zijn imitaties te zien zijn naast de originele foto’s van SJP, onder de naam Carrie Dragshaw.

Meer aandacht dan ooit

Onder de foto’s schrijft Carrie Dragshaw commentaar in de stijl van die andere Carrie. Nu de serie And Just Like That op HBO is te zien, krijgen Dan en zijn alter ego meer aandacht dan ooit. 

Wat vindt Sarah Jessica Parker eigenlijk van haar drag-variant? Helemaal geweldig, zei ze toen de actrice haar imitator in 2018 ontmoette in de talkshow van Andy Cohen. Dans liefde voor SJP is er alleen maar groter door geworden.

Hier de mooiste foto’s van Carrie Bradshaw / Carrie Dragshaw.

Powered by Labrador CMS