Deze zomer weer Pride at the Beach in Zandvoort

Leestijd: < 1 min

Noteer alvast in je agenda: 31 juli tot en met 2 augustus 2022 is het weer tijd voor Pride at the Beach. In de aanloop daarnaartoe is er iedere maand een borrel en ook is er iedere eerste maandag van de maand een uitzending van Rainbow Radio Zandvoort.

In de zomer van 2021 was er vanwege corona een aangepaste versie van Pride at the Beach, maar dit jaar hoopt de organisatie weer helemaal los te gaan met een uitgebreid programma. Met een optocht door de straten van Zandvoort, optredens van artiesten en een feest op het strand.

Pride at the Beach 2022 vindt plaats van 31 juli tot en met 2 augustus. In de aanloop daarnaartoe zijn er elke laatste donderdag van de maand borrels in Het Wapen van Zandvoort. En iedere maand is er een nieuwe uitzending van Rainbow Radio Zandvoort: iedere eerste maandag van de maand, direct na het luchtalarm.

Kleuren van de regenboog

Zandvoort hult zich dat weekend in de kleuren van de regenboog. Over het programma is nog niet veel bekend. Hou daarom de website van Pride at the Beach in de gaten voor updates.

Op die website maak je ook kennis met de ambassadeurs van Pride at the Beach, onder wie Nathalie, Damien, Wendy en andere ‘locals’.

Powered by Labrador CMS