Nieuw op Netflix: Getting Curious with Jonathan Van Ness

Bekijk hier de trailer en een fragment

Leestijd: < 1 min

Queer Eye’s eigen grooming expert Jonathan Van Ness is voor zichzelf begonnen. Vanaf vandaag staat zijn serie Getting Curious op Netflix. In elke aflevering buigt hij zich met deskundigen en professionals over onderwerpen die hem interesseren. En dat kan echt van alles zijn, van genderidentiteit tot wolkenkrabbers. Bekijk hier de trailer.

Getting Curious begon ooit als podcast, die Jonathan Van Ness maakte naast zijn werk voor Queer Eye. Bij dat laatste programma blijft hij zeker ook betrokken, maar van Getting Curious heeft hij nu een tv-variant gemaakt. De productie is in handen van World of Wonder, de makers van onder meer RuPaul’s Drag Race.

Allerlei onderwerpen

Eerder liet Van Ness al weten dat hij meer dan tien jaar heeft gewerkt aan dit project. Hij is er dan ook bijzonder trots op. Een van de afleveringen is genaamd ‘Can we say bye-bye tot the binary?’ Hierin ondervraagt hij Alok Vaid-Menon, een invloedrijke auteur en performer die vindt dat mode genderneutraal zou moeten zijn en dat je verder moet kijken dan de gendergrenzen.

In andere afleveringen gaat het weer over totaal andere dingen, zoals pruiken, wolkenkrabbers, snacks of insecten.

Getting Curious with Jonathan Van Ness vind je hier op Netflix. Hieronder alvast een fragment met Alok Vaid-Menon, gevolgd door de trailer.

Powered by Labrador CMS