Troye Sivan te zien in queer coming-of-age drama Three Months

Leestijd: < 1 min

Three Months is een film die gaat over een tienerjongen genaamd Caleb die tegen de tijd dat hij bijna klaar is met de middelbare school te maken krijgt met hiv. Zanger en acteur Troye Sivan speelt de hoofdrol in dit coming-of-age drama.

In Three Months is te zien hoe Caleb drie maanden moet wachten op een hiv-test om te zien of hij besmet is met het virus. In de tussentijd wordt hij verliefd. Caleb wordt gespeeld door Troye Sivan, de zanger die eerder was te zien in de film Boy Erased. Hij ontving een Golden Globe voor de song ‘Revelation’, die hij schreef voor de film.

Uitzenddatum

De film is al klaar en een uitzenddatum is er ook al: Three Months is vanaf 23 februari te zien op het Amerikaanse streamingplatform Paramount+.

Helaas is Paramount+ nog niet beschikbaar in Nederland, maar wellicht is er een ander streamingplatform waarop Three Months te zien zal zijn.

Filmposter

Op Instagram deelde Sivan enkele details over de film, die volgens hem is gemaakt in een tijd dat dit eigenlijk helemaal niet kon, want er was (en is) sprake van een wereldwijde pandemie. Op zijn account is de filmposter van Three Months te zien.

De film is geregisseerd door Jared Frieder en naast Sivan zijn Viveik Kalra, Brianne Tju, Ellen Burstyn, Judy Greer, Javier Munoz, Louis Gossett, Jr. en Amy Landecker te zien.

 

 

Powered by Labrador CMS