Bekijk de trailer van Toy Boy – een Spaanse serie over strippers

Vanaf 11 februari op Netflix

Leestijd: < 1 min

De serie Toy Boy gaat over een groep mannelijke strippers die te maken krijgt met misdaad en drama. De Spaanse serie was aanvankelijk geen succes, maar toen Netflix de rechten kreeg veranderde dat. Na drie jaar is er een tweede seizoen dat op 11 februari van start gaat. Bekijk hier de trailer. 

In het eerste seizoen van Toy Boy was te zien hoe een stripper, genaamd Hugo Beltrán, in Málaga na zeven jaar cel werd vrijgelaten in afwachting van een nieuw proces. Hij wilde bewijzen dat zijn minnares liet opdraaien voor de moord op haar man.

De serie werd oorspronkelijk met weinig succes uitgezonden op de Spaanse tv. Nadat Netflix de rechten kreeg, sloeg Toy Boy alsnog aan. Daarom volgt nu alsnog een tweede seizoen, dat vanaf 11 februari is te zien op Netflix.

LET OP: SPOILERS!

Voor wie seizoen één nog niet heeft gezien, volgen hier enkele spoilers. Want inmiddels heeft Hugo zijn onschuld bewezen, maar daarbij heeft hij wel vijanden gemaakt. Hierdoor is de stripgroep Toy Boys in de problemen gekomen en is er iemand voor dood achtergelaten.

Hugo kan niet toestaan dat de dader ermee wegkomt en met zijn Toy Boys gaat hij optreden in een luxueuze stripclub in Marbella omdat alles erop wijst dat die dader zich daar bevindt.

Trailer

Bekijk hier de trailer van seizoen twee (die helaas niet Engels of Nederlands ondertiteld is).

Powered by Labrador CMS