Olly Alexander is ondergoedmodel voor Rihanna’s Valentijn-collectie

Bekijk hier foto's en de making-of video

Leestijd: < 1 min

Speciaal voor Valentijn heeft Rihanna een mannencollectie toegevoegd aan haar lingerielijn Savage X Fenty. Zanger Olly Alexander brengt de boxers, pyjamabroeken én een kinky harnas-tuigje aan de man. Zit er iets bij voor jou of je lief?

Rihanna’s lingerie- en nachtkledinglijn Savage X Fenty staat voor diversiteit en inclusie. Vorig jaar bracht ze een speciale Pride-collectie uit en eind januari kwamen de eerste foto’s tevoorschijn van de Valentijn-collectie die gericht is op mannen. Hier zagen we al rode hansopjes in doorschijnende stof en een dito slip die ondersteund werd met een tuigje.

De collectie bestaat verder uit harnassen of tuigjes, croptops, slips, boxershorts en pyjamakleding in maten variërend van XS tot 3XL.

Glossy Flossy

Deze week maakte Olly Alexander op zijn Instagram-account bekend dat hij het nieuwe gezicht is van de mannencollectie van Savage X Fenty, die de naam ‘Glossy Flossy’ heeft meegekregen. De zanger is te zien in verschillende boxershorts, een harnas en een slip.

Hij plaatste ook een making-of video, waarin de Years & Years-track ‘Muscle’ is te horen.

Iets voor jou? Bestel hier

Zijn de ‘Glossy Flossy’ ondergoedjes van Rihanna wat voor jou of je geliefde? Verras jezelf en/of je wederhelft dan met een bijzonder Valentijnscadeau via www.savagex.eu.

Savage X Fenty
Savage X Fenty
Savage X Fenty
Savage X Fenty
Savage X Fenty
Savage X Fenty
Savage X Fenty
Savage X Fenty
Savage X Fenty
Savage X Fenty

 

Powered by Labrador CMS