Love, Victor begon in 2020 als follow-up van de hitfilm Love, Simon. Michael Cimino was te zien als Victor Salazar, die als tiener worstelt met zijn seksualiteit en ook nog eens moet wennen aan een nieuwe schoolomgeving. In het tweede seizoen volgde Victors coming-out voor zijn familie en kreeg hij voor verkering met zijn eerste vriendje, Benji. Maar uiteindelijk raakte hij ook in de Rahim en de laatste aflevering eindigde met een scène waarin hij tussen de twee moest kiezen.

Toekomstplannen

In het derde seizoen wil Victor er niet alleen achter komen met wie hij wil zijn, maar ook wie hijzelf is. Hij en zijn vrienden maken plannen voor de toekomst, nu het einde van de middelbare school in zicht komt. Hierbij moet iedereen keuzes maken die niet altijd even gemakkelijk zijn.

Op zich is het logisch om een highschool-serie te laten eindigen nadat de hoofdpersonages zijn vertrokken. Maar waarom dan net als na Love, Simon niet verdergaan met een nieuwe cast? Wellicht was de koek gewoon op, maar toch is het jammer.

Hulu

Afijn, 15 juni duurt nog even, want dat is de dag waarop alle acht afleveringen op Hulu te zien zijn. Geniet tot die tijd van de beelden uit seizoen twee.