Roze Zaterdag vindt in 2023 plaats in de Zeeuwse stad Goes. Op 17 juni is het zover, en de organisatie meldt nu al dat ze een ludiek evenement hebben bedacht voor die dag: een officiële huwelijksvoltrekking voor een gay-koppel, geleid door de bekende trouwambtenaar Bianca Noomen-Holsteijn. Het is de bedoeling er een heuse droomceremonie van te maken waarvoor ieder gay-stel zich kan aanmelden.

Droomhuwelijk

Het droomhuwelijk vindt plaats in Restaurant De Brass in Goes. Koppels komen in aanmerking voor een compleet verzorgde ceremonie. Volgens de organisatie staat Noomen-Holsteijn bekend om haar unieke huwelijksvoltrekkingen in Nederland en op Ibiza. “Voor Bianca is het vieren van de liefde tijdens een trouwdag het allerbelangrijkste. Geaardheid, sekse of religie doen er voor haar niet toe, Bianca is er namelijk voor iedereen.”

Meld je nu aan

Is een droomhuwelijk op Roze Zaterdag in Goes iets voor jou? Meld je dan aan via info@trouwikjullie.nl, onder vermelding van Droomhuwelijk Roze Zaterdag. Vertel in je mail waarom jullie willen trouwen en waarom juist op Roze Zaterdag in Goes. Doe er ook pasfoto’s bij. Uit alle inzendingen kiest de organisatie het winnende koppel.

De bekendmaking is op 27 maart 2022.