Zeg je panter dan zeg je Patty Brard. In samenwerking met Adrie van den Berk (Berk Music) en de schrijvers van de populaire feestact Snollebollekes maakte Patty Brard een nieuw nummer: ‘In M’n Panterpak’, dat op 18 februari uitgebracht wordt. Klik hier voor de muziek.

40 jaar in de muziek

Patty vertelt: “Dit jaar is het 40 jaar geleden dat ik begon met zingen. In combinatie met mijn eigen panterpak leek mij dit een geweldige uitdaging om een nieuw nummer uit te brengen. Ik ben enorm blij met het eindresultaat. Ik mocht van Adrie van den Berk en de schrijvers van Snollebollekes mijn input geven en we hebben het nummer echt samen gemaakt.”

“Het is zo leuk om dit op mijn bijna pensioengerechtigde leeftijd nog te mogen doen. Ik hoop dat iedereen gaat meezingen met dit nummer, waar je ook carnaval gaat vieren, thuis, online of in de kroeg. Ook als je niks hebt met carnaval kun je lekker in mijn nieuwe Patty panterpak swingen.”

Kruidvat

De presentatrice en televisiepersoonlijkheid heeft inmiddels zes succesvolle collecties in exclusieve samenwerking met Kruidvat gelanceerd. Wat nog ontbrak was een panter-onesie. Daar komt vanaf 20 februari verandering in. Niet alleen heerlijk voor thuis maar ook geweldig om carnaval in te vieren. De nieuwe collectie ‘From PB With Love’ bevat naast het panterpak ook huispakken, badjassen en een heerlijk fleeceplaid.