De Winq Diversity Awards worden dit jaar gepresenteerd door acteur Freek Bartels en oud-profvoetballer Rocky Hehakaija. Er worden vier awards uitgereikt, en er zijn optredens van operaster Breanna SinclaireHouse of Vineyard, Halcyon én Jordan Roy.

Ook leuk: bij binnenkomst ontvangt iedereen een ticket waarmee je aan het einde van de avond een reis naar de Verenigde Staten kunt winnen. Bewaar dit ticket dus goed!

Programma
19.00 uur: deuren open (met cocktails en dj Darling Peter)
20.00 uur: start show
22.00 uur: einde show, begin afterparty (met drinks & bites en dj Darling Peter)

Adres
Pathé Tuschinski, Reguliersbreestraat 26-34, Amsterdam
Vanaf Amsterdam Centraal bereikbaar met trams 4, 14 (uitstappen bij Rembrandtplein) en 24 (uitstappen bij Muntplein).

Veelgestelde vragen

Wat moet ik aan?!
Kom als je meest feestelijke zelf!

Zijn er vaste zitplaatsen?
Nee, je mag zelf een mooi plekje uitzoeken in de stalles, op het eerste balkon of op het tweede balkon. Een klein aantal zitplaatsen (waaronder de loges) is gereserveerd voor productie.

Bij sommige eerdere edities van de Winq Diversity Awards werd een diner geserveerd, is dat nu weer zo?
Nee, gezien de omvang van het evenement (de Winq Diversity Awards worden dit jaar bijgewoond door zo'n 700 leden van de lhbtq-gemeenschap én onze ally's) is er dit jaar geen diner. Wel wordt er na de show fingerfood geserveerd.

Mag ik tijdens de show filmen/fotograferen en posten op social media?
Ja, geen probleem! Liefst wel zonder flits. Vergeet ons op Instagram niet te taggen: @winqnl en gebruik de hashtag #winqdiversityawards.

Is er een rode loper?
Er is buiten een kleine rode loper, maar ga binnen vooral naar de perswall, daar staat een fotograaf klaar om alle aanwezigen te fotograferen. De foto's worden nog dezelfde week gepubliceerd op onze website.