In september vorig jaar schreven we al over The Proud Family. Toen werd bekend welke sterren zoal meewerken aan de reboot van de animatieserie, die van 2001 tot 2005 te zien was op het Amerikaanse Disney Channel.

Een hele lading sterren

Dat zijn naast Billy Porter en Zachary Quinto een heleboel: Lil Nas X is te horen in de serie, net als zangeres Lizzo, influencer Bretman Rock, Tina Knowles (de moeder van Beyoncé en Solange), Jaden Smith (de zoon van Will), Chance the Rapper, Normani, Tiffany Haddish, Anthony Anderson, Gabrielle Union, Courtney B. Vance, Marsai Martin, Keke Palmer, EJ Johnson, Jane Lynch, Lena Waithe en Brenda Song.

De belangrijkste rollen – die van de familie Proud – worden gespeeld door de originele castleden. Kyla Pratt is wederom te horen als Penny Proud, Tommy Davidson en Paula Jai Parker kruipen opnieuw in de huid van haar ouders Oscar en Judy. JoMarie Payton is weer te horen als grootmoeder Suga Mama.

Trailer, theme song, video

Op 23 februari is de eerste aflevering van The Proud Family: Louder and Prouder verschenen op Disney+. Bekijk hieronder de trailer, de theme song en een video met meer informatie over de cast.