Eerst even een rijtje evenementen die eraan zitten te komen. Queer aan Zee verzamelt ze op hun website, waar is te zien dat er van 1-3 maart een Skate Night is in Skatepark Sweatshop in Den Haag. Op 4 maart is er een dansvoorstelling met twee mannen, getiteld Through the Grapevine, in het Korzo Theater in Den Haag. Een dag later is er een Community Drink voor queer studenten in O’Caseys in de Hofstad. Diezelfde avond is het tijd voor Dragz @ Pianino in het Pianino Theater in Den Haag.

Genoeg te doen dus, kijk voor de hele agenda op de website van Queer aan Zee.

Jubileumfestiviteiten

Op de iets langere termijn, namelijk in juli 2022, viert Queer aan Zee zijn vijftienjarige bestaan met een aantal feestelijkheden. Er liggen verschillende ideeën op tafel, maar de organisatie is vooral benieuwd wat de jouwe zijn.

Hiervoor hebben ze een enquête gemaakt met een aantal vragen. Een daarvan gaat over het feit dat ze graag een evenement organiseren voor het hele gezin. Heb jij daar ideeën over? Wordt het een park, bos, het strand of compleet iets anders? Je kunt ook aangeven of je zelf wilt meewerken aan de jubileumfestiviteiten.

Hier vind je de enquête!

Coverbeeld: UnSplash