Hot op Instagram: Ayan Yuruk van Queer Eye Germany

Leestijd: < 1 min

Vandaag is het zover: Queer Eye Germany staat op Netflix. De Fabelhafte Fünf gooien in heel Duitsland kandidaten in de metamorfose. Een van de deskundigen is Ayan Yuruk, die expert is op het gebied van design. Dat is terug te zien op zijn Instagram-account. Dit zijn z’n mooiste foto’s.

Eerder deelden we al de details van Queer Eye Germany, de eerste spin-off van de reboot uit 2018. Net als in de Amerikaanse versie gaan vijf experts op verschillend gebied aan de slag met iemand die wel wat hulp kan gebruiken.

Wie is Ayan Yuruk?

Ayan Yuruk ontfermt zich over het designgedeelte. Hij is acteur, ondernemer en interieurstylist. Hij studeerde economie in Stuttgart, werkte een aantal jaren op de creatieve afdeling van Villeroy & Boch in Luxemburg en Parijs en richtte in 2018 zijn eigen bureau op voor creators en influencers, Showz genaamd. Ayan is queer, opgegroeid in het plaatsje Schwaben Ländle in een Turks gezin.

In de onderstaande trailer zie je hem in actie voor Queer Eye Germany, gevolgd door de mooiste foto’s van zijn Instagram-account.

Powered by Labrador CMS