Jongen geeft vrouwenversierder koekje van eigen deeg en versiert hém

Leestijd: < 1 min

Een medewerker van Burger King kon niet langer aanzien hoe een vervelende klant zijn vrouwelijke collega’s keer op keer lastigviel met een zogenaamd lollige versiertruc. Hij besloot de klant op precies dezelfde manier te versieren, en deed er een knipoog bij cadeau. Hier de beelden!

Er is een video viraal gegaan op TikTok waarin een mannelijke medewerker van Burger King een lastige klant een koekje van eigen deeg geeft. Keer op keer viel die klant zijn vrouwelijke collega’s lastig met de nogal ranzige versiertruc: “You know what’ll look good on you? Me!”

Knipoog

In een video is te zien hoe Matthew Castellon, die medewerker van Burger King, voor het loket staat waar de auto’s stoppen om een bestelling aan te nemen. Hij zag wie hij voor zich had en bedacht zich geen moment en riep precies hetzelfde waarmee de klant zijn vrouwelijke collega’s lastig valt. Daarmee zet hij de vervelende klant netjes op zijn plaats, gevolgd door een knipoog.

Op TikTok schrijft Castellon bij zijn video: “Als een vervelende man je vrouwelijke collega’s lastigvalt, gebruik dan je gay powers om hem een ongemakkelijk gevoel te bezorgen.”

230.000 keer

De video is meer dan 230.000 keer bekeken en aan The Daily Dot vertelde Castellon dat de klant daarna nog maar één keer is langs geweest. Hier de beelden.

@mxtthewcast Customer comes and harasses my female co workers often. This is the same pickup line he used last week. #customerservice #fastfoodlife #fastfoodworkers #customersbelike #customers ♬ original sound - Matthew Castellon
Powered by Labrador CMS