1) Kortingen en extra's

Met twee bioscoopbezoeken per maand heb je het abonnement er al uit, maar er is meer voordeel. Met Pathé Unlimited krijg je 10 procent korting op hapjes en drankjes. Daarnaast bezoek je tegen een speciaal tarief specials en evenementen. Op je verjaardag staat er een gratis bak popcorn voor je klaar.

2) Een VIP-treatment

Nog meer extra's ontvangen? Dan is Pathé Unlimited Gold misschien iets voor jou. Voor 29,50 euro per maand ga je zonder toeslag naar 3D-, IMAX-, Dolby Cinema-, 4DX- en ScreenX-films en bijzondere zalen en je krijgt 25 procent korting op hapjes en drankjes. Daarnaast ontvang je een gratis 3D-bril én IMAX 3D-bril en bij 12 maanden lidmaatschap een gratis filmvoucher.

3) Elke maand een 'familiefilm'

Iedere eerste woensdag van de maand organiseert bioscoopketen Pathé in een geselecteerd aantal bioscopen door heel Nederland een Pride Night. Elke keer staat daarbij een andere queer film centraal. Pathé Unlimited geeft je gratis toegang.

Op 6 april speelt tijdens de Pride Night The Man with the Answers. Daarin volgen we het verhaal van Victor, die na het overlijden van zijn grootmoeder op roadtrip door Europa gaat en onderweg de Duitse Matthias ontmoet.

Binnenkort te zien bij Pathé 

Vanaf 24 maart is cult classic Little Miss Sunshine in een 2K-versie te zien bij Pathé. Op 27 maart geniet je van drie prachtige, uiteenlopende films die zijn genomineerd voor Oscars. Op 21 april gaat Elizabeth in première, een documentaire over het leven van de langstzittende vorstin ter wereld van regisseur Roger Michell. 

Ook musical- en operaliefhebbers komen bij Pathé aan hun trekken. Zo draait vanaf 27 maart een liveregistratie van de musical Anything Goes uit Londen en op 26 maart kun je genieten van de verfilming van de opera Don Carlos (Verdi).

Ga voor meer informatie naar www.pathe.nl/unlimited.