Kijken: Jennifer Lopez danst met Billy Porter en Drag Race-iconen

Leestijd: < 1 min

Jennifer Lopez trad op tijdens de iHeart Radio Music Awards en dat ging gepaard met een drag extravaganza. Pose-acteur Billy Porter kondigde de zangeres aan met de woorden ‘icon, legendary, mesmerrizing, show stopping’, waarna hij ruimte maakte voor dragqueens die J-Lo’s meest iconische outfits droegen. Bekijk hier het hele optreden.

Jennifer Lopez tijdens de iHeart Radio Music Awards de Icon Award voor haar bijdrage aan de popmuziek. Ze was ook uitgenodigd voor een optreden, waarbij ze werd aangekondigd door Billy Porter in een roze outfit. Daarna maakte hij ruimte voor een aantal bekende queens uit RuPaul’s Drag Race die J-Lo’s meest iconische outfits droegen.  

Equality

Te zien waren Keri Colby, Naysha Lopez, Jorgeous, Morgan McMichaels, April Carrion en Laganja Estranja. De outfits die ze droegen waren onder meer bekend van Jennifers Halftime Show tijdens de Super Bowl en die van haar personage in de stripperfilm Hustlers.

De zangeres zelf droeg een bontmantel met ‘Equality’ erop. Ze zong ‘On My Way’ en ‘Get Right’. Na afloop van haar optreden ontving Jennifer de Icon Award voor haar impact op de popcultuur en haar relevantie als tour- en radio-act.

Bedankt

Jennifer sprak ook nog een dankwoord uit. Wat ze precies zei? Dat lees je hier. Bekijk hier het optreden van Jennifer Lopez.

Powered by Labrador CMS