Coachella is zo’n beetje het grootste festival in de VS, maar er zijn wereldwijd natuurlijk ontelbaar veel bijeenkomsten waarbij de tips van Paris Hilton goed van pas komen. In haar video ‘What you need to look hot at Coachella’ doet de societyvedette in ieder geval een dappere poging.

Lasbril

Al binnen een minuut lukt het haar om er volstrekt belachelijk uit te zien met een lasbril – of wat is het – van Dolce & Gabbana met daar ónder een zonnebril uit haar eigen collectie (want ja, daar draait het natuurlijk om in deze video).

Dan door naar de tassen die je mee moet nemen. Uiteraard is dat een backpack, maar dan wel eentje die glinstert en waar eigenlijk niks in past. En een heuptasje met daarop de tekst ‘Believe in yourself’, waarover Paris zegt: “Rainbow is my favorite color.” Ook leuk is een rugzak met een glimmende (!) eenhoorn erop of een glitterende tas met oogjes. En een speciaal tasje voor je telefoon, speciaal voor haar fans gemaakt voor de Paris Hilton-collectie. Neem er meteen drie, als je net als Paris drie telefoons hebt.

Tiara's

Gaan we verder naar de tiara’s, want daaraan mag het natuurlijk ook niet ontbreken. Stop er zoveel mogelijk in al die tassen die je moet meenemen van Paris. Net als een kilo aan beautyproducten, die Paris als een vereiste ziet voor een verblijf op een festival. Zoals een elektronisch slaapmasker met led-verlichting die goed is voor de collageen-stimulatie.

Wat ook niet mag ontbreken: een ventilator op batterijen tegen de hitte, een speaker van Louis Vuitton voor de momenten dat er geen muziek is, een minivliegtuig met strass-stenen en een waaier.

Maar wat moet je aan!?!?

Maar wat je nou precies aan moet? Daar rept Paris geen moment over, want dat komt een andere keer.