Hot op Instagram: Dirty Lines-acteur Benja Bruijning

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Dirty Lines is dé Nederlandse Netflix-hit van dit moment. De serie gaat over de opkomst en ondergang van de wereld van de sekslijnen, die opkwamen aan het einde van de jaren tachtig. Een van de rollen wordt gespeeld door Benja Bruijning. Dit zijn z’n mooiste Instagram-foto’s.

Dirty Lines geeft een fraai beeld van de soms wat schimmige wereld van de sekslijnen, waarbinnen een aantal mensen schatrijk is geworden met de exploitatie van 06-nummers. Tegelijkertijd zie je het Amsterdamse nachtleven uit het einde van de jaren tachtig en begin jaren negentig. Het is een echte aanrader om de zes afleveringen zo snel mogelijk te binchen, want wat een heerlijk meeslepend relaas is het geworden.

Een van de bijrollen wordt gespeeld door Benja Bruijning, die zijn carrière begin deze eeuw begon in de soap Onderweg Naar Morgen. In 2012 volgde zijn grote doorbraak met de film Alles Is Familie. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een van de meest gevraagde acteurs van het land. Recentelijk was hij nog te zien in Van God Los, Nieuwe Buren en Undercover. In zijn vrije tijd doet hij aan wielrennen, waarover hij ook een podcast heeft met de naam De Rode Lantaarn.

Bruijning is niet heel actief op Instagram, zijn account telt slechts vijftien foto’s (als het al z'n eigen account is). Maar gelukkig zijn er genoeg fans die foto’s van Bruijning delen. Dit zijn z’n mooiste foto’s!

Coverbeeld: Mark de Blok / Netflix

Powered by Labrador CMS