Bekijk de nieuwe trailer van Heartstopper

Vanaf 22 april op Netflix

14 april 2022, Winq redactie, 3 minuten

Nog ruim een week slapen en het is zover: de langverwachte Netflix-adaptatie van Hearstopper gaat in première. Vanaf 22 april zijn de eerste schreden op het liefdespad te zien van klasgenoten Charlie en Nick. Bekijk hier alvast de gloednieuwe trailer.

Heartstopper is een tv-serie die is gebaseerd op de online stripverhalen van Alice Olsen. Zij was ook betrokken bij het script van de serie, waarvan de eerste zes afleveringen vanaf 22 april op Netflix zijn te zien.

Lees ook

Heartstopper op Netflix: bekijk de eerste beelden

Over de liefde tussen twee schooljongens

Binnenkort op Netflix: Heartstopper, over twee klasgenoten die elkaar meer dan leuk vinden

Graphic novel krijgt real-life verfilming

Heartstopper gaat over de scholieren Charlie Spring (een rol van Joe Locke) en Nick Nelson (gespeeld door Kit Connor) die vrienden worden, waarna de liefde voor elkaar onverwacht opbloeit. Tegelijkertijd zie je welke ontwikkelingen Charlies beste vrienden Elle Argent en Tao Xu (rollen van Yasmin Finney en Will Gao) doormaken.

Interview

In het eerstvolgende nummer van Winq dat op 9 mei verschijnt, lees je een uitgebreid interview met Olsen en de hierboven genoemde acteurs.

Zo vertelt Finney hoe het is om als zwarte trans vrouw gecast te worden voor een personage die ook zwart is en transgender. Ook komt de representatie van lhbtq’s op tv en in films aan bod.

Bekijk hieronder alvast de trailer van Heartstopper.

Magazine 123
De nieuwe Winq is uit!
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 123

De nieuwe Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau