Bekijk de nieuwe trailer van Heartstopper

Vanaf 22 april op Netflix

Leestijd: < 1 min

Nog ruim een week slapen en het is zover: de langverwachte Netflix-adaptatie van Hearstopper gaat in première. Vanaf 22 april zijn de eerste schreden op het liefdespad te zien van klasgenoten Charlie en Nick. Bekijk hier alvast de gloednieuwe trailer.

Heartstopper is een tv-serie die is gebaseerd op de online stripverhalen van Alice Olsen. Zij was ook betrokken bij het script van de serie, waarvan de eerste zes afleveringen vanaf 22 april op Netflix zijn te zien.

Heartstopper gaat over de scholieren Charlie Spring (een rol van Joe Locke) en Nick Nelson (gespeeld door Kit Connor) die vrienden worden, waarna de liefde voor elkaar onverwacht opbloeit. Tegelijkertijd zie je welke ontwikkelingen Charlies beste vrienden Elle Argent en Tao Xu (rollen van Yasmin Finney en Will Gao) doormaken.

Interview

In het eerstvolgende nummer van Winq dat op 9 mei verschijnt, lees je een uitgebreid interview met Olsen en de hierboven genoemde acteurs.

Zo vertelt Finney hoe het is om als zwarte trans vrouw gecast te worden voor een personage die ook zwart is en transgender. Ook komt de representatie van lhbtq’s op tv en in films aan bod.

Bekijk hieronder alvast de trailer van Heartstopper.

Powered by Labrador CMS