Geinig: cultzanger Orville Peck deelt z’n iconische kledingkeuzes met dragqueen Mo Heart

Bekijk hier de video

Leestijd: < 1 min

Queer country-cultzanger Orville Peck gaat steevast schuil achter een mysterieus masker. Een ander belangrijk onderdeel van zijn imago zijn z’n uitzinnige kostuums en kleurrijke cowboyhoeden. Hij heeft een kledingrek vol couturestukken meegesleept naar de studio van dragqueen Mo Heart, die een en ander met de zanger doorneemt in een geinige video.

Orville Peck maakt country in een kitscherige stijl waarbij hij een stem opzet alsof hij tegelijkertijd Elvis Presley én Roy Orbison imiteert. De grap is, zo blijkt uit de onderstaande video: hij praat zoals hij zingt en dat klinkt best sexy.

Diorville

Aan dragqueen Mo Heart vertelt hij over zijn garderobekeuzes, waarbij hij de dure couturemerken niet schuwt. Dior is bijvoorbeeld een van zijn favorieten, waarop Mo de zanger een nieuwe naam toebedeelt: Orville heet nu Diorville.

Naast Dior is Christian Cowan een favoriete ontwerper van Orville: een beginnend talent dat sterren als Lady Gaga, Lil Nas X, Dua Lipa en Bella Hadid in de kleren heeft gestoken. Iets totaal anders is het Adidas-trainingspak dat is ontworpen in samenwerking met Ivy Park, en wat heeft Beyoncé met de kledingsmaak van Orville te maken? Ook vertelt hij dat zijn eigen look deels is gebaseerd op het cowboy-personage uit de tv-serie The Lone Ranger.

Vrolijk

En zo babbelen Orf en Mo vrolijk verder in de onderstaande video, die is gemaakt in opdracht van Amazon Music. Als je kijkt, word je er zelf ook helemaal vrolijk van.

Powered by Labrador CMS