Nieuwe muziek: Shakira’s excentrieke moves en Florence is ‘Free’

Leestijd: < 1 min

Veel duetten en samenwerkingen deze week, in de nieuwe muziekrubriek. Shakira gaat vol voor latin, Nicki Minaj schittert als vanouds en dan is er nog de Noorse Sigrid, die de wildemannen van metalcore-groep Bring Me The Horizon heeft getemd. Maar er is meer…

Sigrid  & Bring Me The Horizon – ‘Bad Life’

De Noorse zangeres Sigrid Raabe zingt een duet met Bring Me The Horizon, een Britse metalcore-groep. Een verrassende samenwerking met dito resultaat.

Nicki Minaj & Fivio Foreign – ‘We Go Up’

Het is alweer een tijdje geleden dat Nicki Minaj van zich liet horen – met een hit althans. Wellicht gooit ze binnenkort hoge ogen met ‘We Go Up’. In de video laat ze meerdere kanten van zichzelf zien, met minimaal drie verschillende kapsels.

Florence + The Machine – ‘Free’

Als er iemand creatief bezig is de laatste tijd, is het Florence + The Machine wel. Op ‘Free’ laat ze haar bijzondere stem horen en ook de video is wederom een kunstwerkje.

Shakira & Rauw Alejandro – ‘Te Felicito’

Het regent samenwerkingen, deze week. Shakira heeft in Rauw Alejandro haar duetmaatje gevonden en de video is om te snoepen zo zoet van kleur. Shak staat bekend om haar aparte manier van dansen en ook hier laat ze haar excentrieke moves weer zien.

David Guetta & Becky Hill & Ella Henderson – ‘Crazy What Love Can Do’

Na een aantal uitstapjes richting eighties pop (zoals ‘Let’s Love’ met Sia) maakt David Guetta nu weer rechttoe rechtaan dance-stampers met toegankelijke meezingrefreinen. Heel aanstekelijk allemaal.

Rosalía – ‘Motomami’

Slechts één minuut neemt Rosalía de tijd om de aandacht vast te houden van de kijker, want zo lang duurt deze track. Die minuut heeft ze dan wel volgepropt met futuristische ideeën, maar jeez wat is dit kort.

Becky G & Karol G – ‘Mamii’

Meerstemmige autotune, dat hoor je niet zo vaak. Becky en Karol, die dezelfde achternaamvoorletter met elkaar delen, doen het op ‘Mamii’, een lekker zomers nummer.

Alesso & Zarah Larsson – ‘Words’

Ook DJ Alesso heeft iemand uitgenodigd voor een mopje zang op zijn nieuwe single. Veel Griekse zuilen en andere beginselen in de video.

FKA Twigs – ‘Oh My Love’

Ook al zo ultrakort is de dromerige nieuwe single van FKA Twigs. Met een kleurrijke homevideo, dat wel.

Powered by Labrador CMS