Heartstopper: Kit Connor en Joe Locke beantwoorden vragen van fans

28 april 2022, Winq redactie, 8 minuten

Kit Connor en Joe Locke spelen de rollen van Nick Nelson en Charlie Spring in de Netflix-hitserie Heartstopper, over twee scholieren die verliefd op elkaar worden. In een video beantwoorden de acteurs vragen van fans. Was de zoenscène favoriet om te filmen?

Naast vragen die nergens op slaan (wat vind je van Mini Eggs?) kom je een hoop te weten over de acteurs Kit Connor en Joe Locke, die de hoofdrollen spelen in Heartstopper. De Netflix-serie speelt zich grotendeels af op een Britse jongensschool waar de personages Nick en Charlie eerst bevriend raken en daarna verliefd op elkaar worden.

Lees ook

Heartstopper: acteur Kit Connor deelt coming-outverhaal van kijker

De Netflix-serie is een voorbeeld voor velen

Kijktip

Nieuwe Netflixserie ‘Heartstopper’ vooral heel zoet

Zo vertellen de acteurs bijvoorbeeld hoe het was om auditie te doen, en waarom ze wilden spelen in de serie. Ook leuk om te weten: welke films vinden ze leuk, maar schamen ze zich een beetje voor? Wie is de favoriete artiest van Joe Locke? Dat blijkt iemand te zijn die hij al kent sinds hij een klein Joe’tje was.

Vieze koffie-adem

En hoe gingen de acteurs met elkaar om tijdens het spelen van de emotionele scènes? Onder meer door grappen te maken over Joe’s vieze koffie-adem tijdens een zoenscène. Die overigens niet de favoriete scène was van Kit Connor. Welke dat wel is? Dat zie je aan het begin van de onderstaande video.

Magazine 117
De nieuwste editie van Winq is uit!
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 117

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau