Bekijk de korte film Read Between the Lines

Durft Carlos zijn crush mee uit te vragen?

Leestijd: < 1 min

Carlos is verliefd. Maar hoe komt hij zijn angsten te boven en durft hij de jongen van zijn dromen mee uit te vragen? Dat is het onderwerp van Read Between the Lines, een korte lhbtq-film van veertien minuten die onlangs in première ging op YouTube. Je ziet ‘m hier.

Een zoektocht naar romantiek en persoonlijke groei, zo wordt de korte lbhtq-film Read Between the Lines omschreven. In dat korte tijdsbestek is te zien hoe Carlos, een onzekere jongen die sociaal onhandig is en doodsbang is voor een afwijzing, de moed probeert te verzamelen die nodig is om de jongen van zijn dromen mee uit te vragen.

Gangpad

De film speelt zich af in een boekenwinkel waar Carlos vaak komt. De tagline van Read Between the Lines luidt dan ook: ‘your love story could be an aisle away’, oftewel: jouw grote liefde is misschien maar een gangpad van je verwijderd.

Te zien is hoe zijn goede vriend Amari Carlos moed inpraat, net zolang tot hij op zijn crush, een zekere Milo, durft af te stappen. Als Milo aan Carlos vraagt of hij alles kan vinden, laat die laatste van schrik zijn telefoon vallen en dan blijkt dat Milo Carlos nog herkent aan zijn mooie ogen.

Plottwist

Hoe loopt dit af? Met een erg leuke plottwist, en meer verklappen we niet.

Powered by Labrador CMS